Trainingen op elk niveau en voor elk denkbaar doel

Personal trainer Gino Pasutto en zijn team, staan altijd voor u klaar. Of het nu gaat om krachttraining, military fit, duurtraining of gewichtsverlies. Bij Personal Training at Houtrust is alles mogelijk.

Krachttraining

Krachttraining door Gino Pasutto

Krachttraining is een zeer gebruikelijke trainingsvorm om gezondheid en fysieke prestatie te verbeteren. Dit zijn de voordelen van krachttraining:

  • U krijgt meer kracht
  • U krijgt sterkere botten waardoor u de kans op botbreuken reduceert
  • Uw lichaam wordt strakker en krijgt vorm op de juiste plaatsen
  • U verliest sneller vetmassa – hoe meer spiermassa u heeft des te meer calorieën u verbrandt, zelfs als u achter uw bureau zit!

Duurtraining

Cardiovasculaire training, of “cardio” zoals u het misschien kent, speelt een grote rol in hoe gezond wij zijn en ons voelen. Studies hebben aangetoond dat mensen met een betere cardiovasculaire gesteldheid meer energie hebben en langer leven.

Binnen het cardiovasculair systeem vallen het hart en de longen. Bij elke soort oefening waarbij uw hartslag omhoog gaat en u licht kortademig wordt, werkt u aan de verbetering van uw cardiovasculaire gezondheid.

Duurtraining door Gino Pasutto

Gewichtsverlies

Gewichtsverlies, Personal Trainer Gino Pasutto helpt je op weg

Crashdieeten zijn helaas van tijdelijke aard daarom zetten wij bij Personal Training at Houtrust volledig in op een leefstijlverandering. Een blijvende routine die ritme en balans brengt zodat u gezond kunt afvallen.

Wij nemen uw huidige voedings- en bewegingspatroon onder de loep en veranderen waar nodig uw routine. Zodat u uzelf weer prettig voelt in uw lijf.

 

Revalidatie training

Medical trainers bij Personal Training at Houtrust kunt u zien als het verlengstuk van uw fysiotherapeut. Medical trainers zijn een uur alleen met u en uw klachten bezig om zo een optimaal resultaat te behalen. Wij zetten de puntjes op de i zodat u volledig klachtenvrij bent.

Gino Pasutto, personal trainer in Scheveningen, helpt bij revalidatietraining

Performance training

Gino Pasutto, personal trainer in Scheveningen, weet alles van Performance Training
Sportspecifieke training voor de sporter die gericht werkt naar zijn/haar ultieme prestatie. Wij werken met KEISER performance apparatuur, de top op dit gebied. Functioneel trainen vormt de basis voor onze performance training. “The sky is the limit!”

Military Fit

Als voormalig sportinstructeur bij het korps mariniers (10 jaar) weet Gino Pasutto als geen ander wat er voor nodig is om echt fit genoeg te zijn voor testen en opleidingen van de verschillende defensie onderdelen zoals de mariniers, commando’s, luchtmobiele brigade, luchtmacht, marine en de landmacht. Wil jij een voorsprong op de rest? Bereid je dan samen voor met deze drill instructeur!
Military Fit, Gino Pasutto, personal trainer in Scheveningen is de expert